Home / KOSOVA / Kryeministri Haradinaj vlerëson rolin e Caritas-it në Kosovë

Kryeministri Haradinaj vlerëson rolin e Caritas-it në Kosovë

Kreu i Qeverisë, Ramush Haradinaj ka vlerësuar se roli i Caritas-it i jashtëzakonshëm në kujdesin shëndetësor.

Haradinaj ka pritur në takim përfaqësues të Caritas-it evropian, të pritë nga Don Viktor Sopi.

Haradinaj ka thënë se Qeveria do të vazhdojë mbështetjen e programeve të përbashkëta të Caritas me komunat e Kosovës, që përfshijnë ofrimin e shërbimeve mjekësore në shtëpi dhe punësimin e qindra mjekëve praktikantë e punëtorëve tjerë shëndetësor.

Postimi i plotë:

Roli i Caritas Kosova në komponentën sociale në shërbim të komunitetit është i jashtëzakonshëm, veçmas në aspektin e kujdesit shëndetësor.

Prita sot përfaqësuesit e kësaj organizate humanitare, si pjesë e Caritas-it europian, prirë nga Don Viktor Sopi, me të cilët u pajtuam që projektet e tyre forcojnë shërbimet e komunave.

Qeveria do të vazhdojë mbështetjen e programeve të përbashkëta të Caritas me komunat e Kosovës, që përfshijnë ofrimin e shërbimeve mjekësore në shtëpi dhe punësimin e qindra mjekëve praktikantë e punëtorëve tjerë shëndetësor.

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Kryeministri Haradinaj vlerëson rolin e Caritas-it në Kosovë Kryeministri Haradinaj vlerëson rolin e Caritas-it në KosovëRating: 4.8