Home / SHOWBIZ / Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën (Video)
Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën

Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën (Video)

Miloti i Etnon ka treguar se kujt ia dedikon karrierën në ‘5 minuta famë’.

Në rubrikën ‘5 minuta famë’ në emisionin ‘Tour de cool’ në T7, Miloti ka përmendur djaloshin me emrin Dreni, të cilit thotë se ia dedikon sukseset dhe karrierënn.

Kush është Dreni dhe si i ka ndihmuar ai Milotit përgjatë karrierës, tregon artisti në videon më poshtë:

Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën

Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën

Posted by Tour de Cool on Monday, January 7, 2019

Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën (Video) Kush është Dreni, djaloshi që Miloti ia dedikon karrierën (Video)Rating: 4.8