Home / SHENDETESIA

SHENDETESIA

SHENDETESIA

Këto janë gjashtë shenjat e horoskopit me inteligjencë emocionale

Një nga cilësitë më të mira që mund të ketë dikush është inteligjenca emocionale. Është thelbësore për suksesin e marrëdhënieve personale dhe profesionale Dhe në astrologji, ka disa shenja emocionale inteligjente të zodiakut, që janë të talentuar në këtë mënyrë. Inteligjenca emocionale, e njohur edhe si E.I. dhe E.Q., është …

Read More »

Kafja e gjelbër e mban diabetin nën kontroll

Pija gjithnjë e më e popullarizuar, kafja e gjelbër, mund t’ju ndihmojë të shkrini kilogramët e tepërt, por është e dobishme edhe për mbajtjen e diabetit nën kontroll. Shoqata amerikane e kimistëve ka publikuar rezultatet e hulumtimeve sipas të cilave kafja e gjelbër mund të ndihmojë personat me paradiabet për …

Read More »

Mantra e cila ju lidh me Universin: Lutja shëruese So’ham relakson muskujt dhe mendjen

Mantrat janë tinguj, rrokje apo fjalë të cilat kanë forcën që ta ndryshojnë vetëdijen tonë. Mësoni se si So’ham mantra e fuqishme lidhet me Universin Sipas traditës veda, mantra So’ham konsiderohet mantër universale e cila përdoret për t’u identifikuar me realitetin përfundimtar dhe Universin, transmeton Telegrafi. Mund të përkthehet edhe si “Jam unë …

Read More »

Zverdhja e syve, shenjë e kancerit të mushkërive

Zverdhja e syve, shenjë e kancerit të mushkërive

Kanceri në mushkëri është ndër llojet më serioze të kancerit, pasi që zakonisht zbulohet vetëm pasi të jetë shpërndarë në organe tjera të trupit. Ndonëse ka shumë simptoma që tregojnë se mund ta keni këtë sëmundje, një prej tyre mund të jetë edhe zverdhja e syve. Këtë e thotë Shoqata …

Read More »

Sa shpesh duhet pastruar peshqirët

Sa shpesh duhet pastruar peshqirët

Nëse logjika juaj është se peshqirët duhet pastruar më rrallë pasi që përdoren vetëm në trup të pastër, atëherë e keni shumë gabim. Ralitsa Prodanova, eksperte e pastrimit, tregon se peshqirët duhet të pastrohen pas çdo tri-katër përdorimeve. Ajo thotë se secilën herë që e përdorni peshqirin për ta pastruar …

Read More »