OTHER

18 foto që dëshmojnë se Natyra është forca më e madhe në botë (FOTO)

E keni pyetur ndonjëherë veten pse njerëzit janë kaq të bindur se mund të fitojnë përballë nënës Natyrë?

Ndoshta mamuthët dhe dinozaurët e ndjenin këtë gjë teksa hanin gjethe nga majat e pemëve. Dhe e dini si përfunduan apo jo? Natyra shpesh përpiqte të na tërheqë vëmendjen.

Numri i stuhive, përmbytjeve dhe thatësirës kanë ardhur duke u rritur që nga 1970. Kështu që nëna Natyrë e ka marrë me kohë kurorën e mbretërimit. Këto foto e vërtetojnë më së miri.

Loading...

E keni pyetur ndonjëherë veten pse njerëzit janë kaq të bindur se mund të fitojnë përballë nënës Natyrë?

Ndoshta mamuthët dhe dinozaurët e ndjenin këtë gjë teksa hanin gjethe nga majat e pemëve. Dhe e dini si përfunduan apo jo? Natyra shpesh përpiqte të na tërheqë vëmendjen.

Numri i stuhive, përmbytjeve dhe thatësirës kanë ardhur duke u rritur që nga 1970. Kështu që nëna Natyrë e ka marrë me kohë kurorën e mbretërimit. Këto foto e vërtetojnë më së miri.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 18 foto që dëshmojnë se Natyra është forca më e madhe në botë (FOTO) 18 foto që dëshmojnë se Natyra është forca më e madhe në botë (FOTO)Rating: 5.0
To Top