SHQIPERIA

21 foto ku po ndodhin më shumë gjëra se ç’duken (FOTO)

Herë pas here shumë prej nesh përfundojnë duke shkrepur foto të pasuksesshme si ato të tipit kur dalim me një sy mbyllur ose mimikë të çuditshme.
Por edhe kur dukemi mirë në sipërfaqe ka gjithmonë diçka të çuditshme ose qesharake që po ndodh në sfond. Dhe kështu fotoja më e dështuar kthehet në një kryevepër. Ja një galeri fotosh ku aksioni më i madh po ndodh në sfond.

Loading...

Herë pas here shumë prej nesh përfundojnë duke shkrepur foto të pasuksesshme si ato të tipit kur dalim me një sy mbyllur ose mimikë të çuditshme.

Por edhe kur dukemi mirë në sipërfaqe ka gjithmonë diçka të çuditshme ose qesharake që po ndodh në sfond. Dhe kështu fotoja më e dështuar kthehet në një kryevepër. Ja një galeri fotosh ku aksioni më i madh po ndodh në sfond.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 21 foto ku po ndodhin më shumë gjëra se ç’duken (FOTO) 21 foto ku po ndodhin më shumë gjëra se ç’duken (FOTO)Rating: 5.0
To Top