SHQIPERIA

50 policë në kërkim, çfarë ka ndodhur me bariun 74-vjeçar

50 forca policie dhe shumë banorë të zonës, pa përjashtuar edhe familjarët e 74 vjeçarit Dhimitër Baze janë vënë në kërkim të tij. Burime të siguruara thanë se deri tani nuk ka asnjë gjurmë të bariut të zhdukur në malin e Melesinit në Leskovik.
I njëjti burim tha se bagëtitë mbrëmë janë kthyer në stanin e 74 vjeçarit, ndërkohë që nuk ka asnjë sinjal për 74 vjeçarin, i cili 3 ditë më parë është vënë në kërkim të disa kokë bagëtive të munguara në stanin e tij. Policia lokale bëri të ditur se të gjitha këto forca vazhdojnë të jenë në terren deri ne gjetjen e tij.

Loading...

50 forca policie dhe shumë banorë të zonës, pa përjashtuar edhe familjarët e 74 vjeçarit Dhimitër Baze janë vënë në kërkim të tij. Burime të siguruara thanë se deri tani nuk ka asnjë gjurmë të bariut të zhdukur në malin e Melesinit në Leskovik.

I njëjti burim tha se bagëtitë mbrëmë janë kthyer në stanin e 74 vjeçarit, ndërkohë që nuk ka asnjë sinjal për 74 vjeçarin, i cili 3 ditë më parë është vënë në kërkim të disa kokë bagëtive të munguara në stanin e tij. Policia lokale bëri të ditur se të gjitha këto forca vazhdojnë të jenë në terren deri ne gjetjen e tij.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 50 policë në kërkim, çfarë ka ndodhur me bariun 74-vjeçar 50 policë në kërkim, çfarë ka ndodhur me bariun 74-vjeçarRating: 5.0
To Top