OTHER

8 aplikacione të rrezikshme për telefonin tuaj që duhet t’i fshini sa më parë

Bota e smartfonëve sa na e ka lehtësuar jetesën, po aq e ka bërë më të lehtë për “hajdutët” që të vjedhin të dhënat tona personale dhe shumë më tepër.

Më poshtë keni një fotogaleri me 8 tipe aplikacionesh që jo vetëm që nuk ju nevojiten, por janë edhe të rrezikshëm për ju.

Loading...

Bota e smartfonëve sa na e ka lehtësuar jetesën, po aq e ka bërë më të lehtë për “hajdutët” që të vjedhin të dhënat tona personale dhe shumë më tepër.

Më poshtë keni një fotogaleri me 8 tipe aplikacionesh që jo vetëm që nuk ju nevojiten, por janë edhe të rrezikshëm për ju.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 8 aplikacione të rrezikshme për telefonin tuaj që duhet t’i fshini sa më parë 8 aplikacione të rrezikshme për telefonin tuaj që duhet t’i fshini sa më parëRating: 5.0
To Top