SHQIPERIA

A e ka shkelur statusin e prokurorit Arjan Ndoj?! Nisin verifikimet edhe nga Prokuroria e Përgjithshme

Pas Këshillit të Lartë të Prokurorisë edhe Prokuroria e Përgjithshme ka filluar verifikimin e fakteve të bëra publike në rastin e prokurorit Arjan Ndoj.
Verifikimet konsistojnë në mbledhjen e të dhënave për shkeljen e rregullave të papajtueshmërisë me funksionin e magjistratit, parashikuar në nenin 103 shkronja “a” të ligjit numër 96, të vitit 2016 “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”.

Loading...

Pas Këshillit të Lartë të Prokurorisë edhe Prokuroria e Përgjithshme ka filluar verifikimin e fakteve të bëra publike në rastin e prokurorit Arjan Ndoj.

Verifikimet konsistojnë në mbledhjen e të dhënave për shkeljen e rregullave të papajtueshmërisë me funksionin e magjistratit, parashikuar në nenin 103 shkronja “a” të ligjit numër 96, të vitit 2016 “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . A e ka shkelur statusin e prokurorit Arjan Ndoj?! Nisin verifikimet edhe nga Prokuroria e Përgjithshme A e ka shkelur statusin e prokurorit Arjan Ndoj?! Nisin verifikimet edhe nga Prokuroria e PërgjithshmeRating: 5.0
To Top