SHOWBIZ

A është Elita shtatzënë? Kështu mundohet ta fsheh barkun

Kështu mundohet ta fsheh barkun Elita.

Edhe pse nuk e ka pranuar, moderatorja e njohur në shumicën e rasteve e dëshmon që do të bëhet nënë për herë të dytë.

Duke qenë e veçantë në paraqitjet fizike, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me një foto nga ashensori ajo shihet sikur po e fsheh barkun duke mos dhënë më shumë detaje.

Theksojmë, Gjiko dhe Elita janë prindër të një djali.

Se a është shtatzënë Elita, mbetët të shihet.

Loading...

Kështu mundohet ta fsheh barkun Elita.

Edhe pse nuk e ka pranuar, moderatorja e njohur në shumicën e rasteve e dëshmon që do të bëhet nënë për herë të dytë.

Duke qenë e veçantë në paraqitjet fizike, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me një foto nga ashensori ajo shihet sikur po e fsheh barkun duke mos dhënë më shumë detaje.

Theksojmë, Gjiko dhe Elita janë prindër të një djali.

Se a është shtatzënë Elita, mbetët të shihet.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . A është Elita shtatzënë? Kështu mundohet ta fsheh barkun A është Elita shtatzënë? Kështu mundohet ta fsheh barkunRating: 5.0
To Top