SHOWBIZ

A ju kujtohet Norma e “Pasioneve të Fshehta”? Kështu duket ajo

Kështu duket Norma e “Pasioneve të Fshehta”.

Seriali “Pasionet e Fshehta” ka qenë shumë i famshëm për shqiptarët.

Disa vite më parë, ky serial ‘mbyllte’ në shtëpi shumë familje kosovare për të mos e humbur asnjë episod.

Më e famshmja e tri motrave ka qenë Norma – ajo që ishte në rol kryesor në mesin e Himenës dhe Saritës.

Por edhe pse kanë kaluar goxha vite, aktorja nuk ka ndryshuar shumë ose më mirë fare.

Këtë e dëshmon edhe fotografia e mëposhtme krah bashkëshortit të saj dhe fëmijës së tyre.

Loading...

Kështu duket Norma e “Pasioneve të Fshehta”.

Seriali “Pasionet e Fshehta” ka qenë shumë i famshëm për shqiptarët.

Disa vite më parë, ky serial ‘mbyllte’ në shtëpi shumë familje kosovare për të mos e humbur asnjë episod.

Më e famshmja e tri motrave ka qenë Norma – ajo që ishte në rol kryesor në mesin e Himenës dhe Saritës.

Por edhe pse kanë kaluar goxha vite, aktorja nuk ka ndryshuar shumë ose më mirë fare.

Këtë e dëshmon edhe fotografia e mëposhtme krah bashkëshortit të saj dhe fëmijës së tyre.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . A ju kujtohet Norma e “Pasioneve të Fshehta”? Kështu duket ajo A ju kujtohet Norma e “Pasioneve të Fshehta”? Kështu duket ajoRating: 5.0
To Top