SHOWBIZ

A po pret binjakë Elita Rudi?

Elita Rudi pret binjakë?

Elita Rudi dhe Gjiko do të bëhen sërish prindër.

Prezantuesja është shtatzënë për herë të dytë dhe këtë lajm e zbuloi Prive disa javë më parë përmes një fotografie.

Por, a është në pritje të binkjakëve?

Këtë përgjigje e kuptoni në videon më poshtë

Loading...

Elita Rudi pret binjakë?

Elita Rudi dhe Gjiko do të bëhen sërish prindër.

Prezantuesja është shtatzënë për herë të dytë dhe këtë lajm e zbuloi Prive disa javë më parë përmes një fotografie.

Por, a është në pritje të binkjakëve?

Këtë përgjigje e kuptoni në videon më poshtë

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . A po pret binjakë Elita Rudi? A po pret binjakë Elita Rudi?Rating: 5.0
To Top