KOSOVA

Albin Kurti tregon nëse ka marrë përgjigje për ftesën që i ka bërë Vjosa Osmanit të LDK

Në një intervistë për të dërguarin e Top Channel në Prishtinë, Muhamed Veliu, Kurti ka treguar për ftesën që i ka bërë publikisht Vjosa Osmanit dhe nëse ka marrë një përgjigje. Gazetari i Top Channel e pyeti Kurtin nëse në mitingun në shesh i ka çuar një ftesë Vjosa Osmanit dhe nëse kishte marrë apo jo përgjigje, ai tha se do ta bënte një gjë të tillë:

“Unë do të kontaktoj sot me ta sepse besoj se koalicioni i Lëvizjes Vetëvendosje me Lidhjen Demokratike të Kosovës është rruga e duhur përpara, ne kemi shumë punë sepse kemi humbur shumë kohë kemi shumë shanse të shpërdoruara në të kaluarën prandaj ky koalicion duhet të ndodhë” – tha Albin Kurti.

Por, shpresoj që të jemi më të shpejtë se sa kemi qenë në të kaluarën në kuptimin e bashkëpunimit ndërmjet VV në njërën anë dhe LDK-së në anën tjetër. Programin e kemi shumë të qartë prej zhvillimit ekonomik duke e forcuar dhe sektorin privat me bankë zhvillimore të republikës e me fond sovran investues deri tek luftimi i krimit dhe korrupsion..

Loading...

Në një intervistë për të dërguarin e Top Channel në Prishtinë, Muhamed Veliu, Kurti ka treguar për ftesën që i ka bërë publikisht Vjosa Osmanit dhe nëse ka marrë një përgjigje. Gazetari i Top Channel e pyeti Kurtin nëse në mitingun në shesh i ka çuar një ftesë Vjosa Osmanit dhe nëse kishte marrë apo jo përgjigje, ai tha se do ta bënte një gjë të tillë:

“Unë do të kontaktoj sot me ta sepse besoj se koalicioni i Lëvizjes Vetëvendosje me Lidhjen DemokratikeKosovës është rruga e duhur përpara, ne kemi shumë punë sepse kemi humbur shumë kohë kemi shumë shanse të shpërdoruara në të kaluarën prandaj ky koalicion duhet të ndodhë” – tha Albin Kurti.

Por, shpresoj që të jemi më të shpejtë se sa kemi qenë në të kaluarën në kuptimin e bashkëpunimit ndërmjet VV në njërën anë dhe LDK-së në anën tjetër. Programin e kemi shumë të qartë prej zhvillimit ekonomik duke e forcuar dhe sektorin privat me bankë zhvillimore të republikës e me fond sovran investues deri tek luftimi i krimit dhe korrupsionit si dhe te lidhja e tregut të punës me shkollime cilësore.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Albin Kurti tregon nëse ka marrë përgjigje për ftesën që i ka bërë Vjosa Osmanit të LDK Albin Kurti tregon nëse ka marrë përgjigje për ftesën që i ka bërë Vjosa Osmanit të LDKRating: 5.0
To Top