KOSOVA

Ambasadori amerikan Philip Kosnett ka përmendur edukimin dhe rininë si prioritete të shtetit të Kosovës

Auto Draft
Loading...

Ambasadori amerikan Philip Kosnett ka përmendur edukimin dhe rininë si prioritete të shtetit të Kosovës.

Kosnett ka thënë kështu përmes një postimi në rrjetin social Tëitter.

“I lumtur të shoh industrinë e filmit dhe studentët që bashkëpunojnë gjatë shfaqjes së filmave nga projekti i Qendrës Kinematografike Kosovare. Edukimi dhe rinia janë prioritete për Kosovën, kjo është një mënyrë për të inspiruar të rinjtë gjatë rritjes së industrisë së filmit”

Auto Draft

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ambasadori amerikan Philip Kosnett ka përmendur edukimin dhe rininë si prioritete të shtetit të Kosovës Ambasadori amerikan Philip Kosnett ka përmendur edukimin dhe rininë si prioritete të shtetit të KosovësRating: 5.0
To Top