SHOWBIZ

Andrra pushon në prehërin e Sinanit, sjellin imazhin më të bukur nga pushimet

Sinan Hoxha pushon në jug të Shqipërisë bashkë me gruan.

Edhe Sinani po shijon pushimet këto ditë.

Pasi që nuk kanë angazhime në muzikë, artistët po kalojnë kohë të çmueshme pranë familjes, shkruan lajmi net.

Ata zakonisht muajt korrik dhe gusht i kishin të stërmbushur me koncerte e dasma, ndërsa këtë herë janë pothuajse tërësisht të lire.

Shumë prej tyre këtë kohë po e shfrytëzojnë per pushime me familjen dhe destinacioni më i shpeshtë i tyre është Shqipëria.

Këngëtari Sinan Hoxha, ashtu si kolegët e tij këto ditë po shijon pushimet në bregdetin shqiptar.

Ishte bashkëshortja e tij Andrra, ajo e cila së fundi postoi një fotografi, ku shfaqet e shtrirë pranë Sinanit.

Loading...

Sinan Hoxha pushon në jug të Shqipërisë bashkë me gruan.

Edhe Sinani po shijon pushimet këto ditë.

Pasi që nuk kanë angazhime në muzikë, artistët po kalojnë kohë të çmueshme pranë familjes, shkruan lajmi net.

Ata zakonisht muajt korrik dhe gusht i kishin të stërmbushur me koncerte e dasma, ndërsa këtë herë janë pothuajse tërësisht të lire.

Shumë prej tyre këtë kohë po e shfrytëzojnë per pushime me familjen dhe destinacioni më i shpeshtë i tyre është Shqipëria.

Këngëtari Sinan Hoxha, ashtu si kolegët e tij këto ditë po shijon pushimet në bregdetin shqiptar.

Ishte bashkëshortja e tij Andrra, ajo e cila së fundi postoi një fotografi, ku shfaqet e shtrirë pranë Sinanit.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Andrra pushon në prehërin e Sinanit, sjellin imazhin më të bukur nga pushimet Andrra pushon në prehërin e Sinanit, sjellin imazhin më të bukur nga pushimetRating: 5.0
To Top