SHOWBIZ

Anxhela Peristeri e puthet “live” në emision me këngëtarin

Anxhela Peristeri e puth “live” në emision këtë këngëtar.

Anxhela Peristerit në emisionin Kojshia Show iu bë një surprizë interesante duke u futur një këngëtar të cilin ajo e njihte shumë mirë.

Ajo nuk hezitoi dhe e puthi atë.!

Shikoni kush është këngtari dhe pse eputhi ajo.

Loading...

Anxhela Peristeri e puth “live” në emision këtë këngëtar.

Anxhela Peristerit në emisionin Kojshia Show iu bë një surprizë interesante duke u futur një këngëtar të cilin ajo e njihte shumë mirë.

Ajo nuk hezitoi dhe e puthi atë.!

Shikoni kush është këngtari dhe pse eputhi ajo.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Anxhela Peristeri e puthet “live” në emision me këngëtarin Anxhela Peristeri e puthet “live” në emision me këngëtarinRating: 5.0
To Top