SHOWBIZ

Ariana ka shumë shije, kaq bukur është kombinuar me vajzën e saj

Sa bukur kombinohet bashkë me vajzën Ariana.

Ariana Fejzullahu është një ndër emrat më të përmendur në mediat rozë.

Është paraqitja fizike, që e bën të dallohet gjithmonë dhe të kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Këtë përkujdesje të veçantë, Ariana e ka edhe për fëmijët, duke i veshur mjaft me stil.

Fotografisë në fjalë nuk i kanë munguar komentet e shumta nga ndjekësit e saj.

Theksojmë, Ermali dhe Ariana janë prindër të katër fëmijëve.

Loading...

Sa bukur kombinohet bashkë me vajzën Ariana.

Ariana Fejzullahu është një ndër emrat më të përmendur në mediat rozë.

Është paraqitja fizike, që e bën të dallohet gjithmonë dhe të kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Këtë përkujdesje të veçantë, Ariana e ka edhe për fëmijët, duke i veshur mjaft me stil.

Fotografisë në fjalë nuk i kanë munguar komentet e shumta nga ndjekësit e saj.

Theksojmë, Ermali dhe Ariana janë prindër të katër fëmijëve.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ariana ka shumë shije, kaq bukur është kombinuar me vajzën e saj Ariana ka shumë shije, kaq bukur është kombinuar me vajzën e sajRating: 5.0
To Top