SHOWBIZ

Arta Bajrami nuk po e njeh veten me këtë ndryshim

Duke bërë eksperimente në pamje, Arta Bajrami nuk po e njeh veten.

Është këngëtare e cila ka hyr në tregun muzikor vite më parë.

Ajo u veçua për vokalin e saj të shkolluar dhe mjaftë të ëmbël, duke qenë tejet e dashur për publikun shqiptar, shkruan Kosovarja.

Gjatë këtyre viteve të karrierës ajo vazhdimisht ka bërë ndryshime në pamje duke u shndërruar thuajse në tjetër person.

Por këto ndryshime a i kishte të nevojshme?

Mbase pëlqen të eksperimentoj aq shumë, saqë në shumicën e rasteve nuk po e njeh as veten.

Ja shembulli konkret, të cilin vet e ka postuar duke shkruar: Kuku biondinë, nuk jam unë.

Loading...

Duke bërë eksperimente në pamje, Arta Bajrami nuk po e njeh veten.

Është këngëtare e cila ka hyr në tregun muzikor vite më parë.

Ajo u veçua për vokalin e saj të shkolluar dhe mjaftë të ëmbël, duke qenë tejet e dashur për publikun shqiptar, shkruan Kosovarja.

Gjatë këtyre viteve të karrierës ajo vazhdimisht ka bërë ndryshime në pamje duke u shndërruar thuajse në tjetër person.

Por këto ndryshime a i kishte të nevojshme?

Mbase pëlqen të eksperimentoj aq shumë, saqë në shumicën e rasteve nuk po e njeh as veten.

Ja shembulli konkret, të cilin vet e ka postuar duke shkruar: Kuku biondinë, nuk jam unë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Arta Bajrami nuk po e njeh veten me këtë ndryshim Arta Bajrami nuk po e njeh veten me këtë ndryshimRating: 5.0
To Top