SHOWBIZ

Atifetes vitet s’po ia lënë shenjë, veç po rinohet

Atifete Jahjaga veç po rinohet, vitet as s’po ia lënë shenjë.

Ishte e vetmja grua shqiptare që u bë presidente shteti dhe gëzoi popullaritet në publik.

Ish Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, paraqitej në publik gjithmonë shumë e kuruar dhe me stil, derisa së fundmi ajo ka arritur edhe forma trupore të përsosura.

Kjo duket qartë edhe në fotografitë që ish presidentja ka publikuar këto ditë, e që po duket në formë si asnjëherë tjetër. Ajo çfarë bie në sy është eleganca në çdo paraqitje të saj.

Loading...

Atifete Jahjaga veç po rinohet, vitet as s’po ia lënë shenjë.

Ishte e vetmja grua shqiptare që u bë presidente shteti dhe gëzoi popullaritet në publik.

Ish Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, paraqitej në publik gjithmonë shumë e kuruar dhe me stil, derisa së fundmi ajo ka arritur edhe forma trupore të përsosura.

Kjo duket qartë edhe në fotografitë që ish presidentja ka publikuar këto ditë, e që po duket në formë si asnjëherë tjetër. Ajo çfarë bie në sy është eleganca në çdo paraqitje të saj.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Atifetes vitet s’po ia lënë shenjë, veç po rinohet Atifetes vitet s’po ia lënë shenjë, veç po rinohetRating: 5.0
To Top