SHOWBIZ

Avokatja e Fjolla Morinës: Njëra pistoletë është për të trembur qentë, nuk është armë zjarri

Pak ditë më parë këngëtarja Fjolla Morina u kap në pikën kufitare në Kukës me dy armë zjarri dhe 23 fishekë.

Në momentin kur u kap nga autoritetet ajo nuk ndihej mirë, ndërsa nga ekzaminimet e para mjekësore ajo rezultoi se ishte 2 muajshe shtatzënë.

Sot ajo ka dalë para gjykatës, por seanca është shtyrë për në orën 13:00. Prokuroria ka kërkuar që gjinekologu të jetë prezent në seancë, pasi sipas tyre, një eko nuk mjafton për të vërtetuar shtatzëninë.

Ndërkohë në fjalën e saj në gjykatë, avokatja e Fjolla Morinës, Aurora Guska u shpreh se armët e gjetura në çantë të këngëtares nuk janë armë zjarri, por njëra është pistoletë që përdoret për të trembur qentë dhe tjetra çakmak.

Loading...

Pak ditë më parë këngëtarja Fjolla Morina u kap në pikën kufitare në Kukës me dy armë zjarri dhe 23 fishekë.

Në momentin kur u kap nga autoritetet ajo nuk ndihej mirë, ndërsa nga ekzaminimet e para mjekësore ajo rezultoi se ishte 2 muajshe shtatzënë.

Sot ajo ka dalë para gjykatës, por seanca është shtyrë për në orën 13:00. Prokuroria ka kërkuar që gjinekologu të jetë prezent në seancë, pasi sipas tyre, një eko nuk mjafton për të vërtetuar shtatzëninë.

Ndërkohë në fjalën e saj në gjykatë, avokatja e Fjolla Morinës, Aurora Guska u shpreh se armët e gjetura në çantë të këngëtares nuk janë armë zjarri, por njëra është pistoletë që përdoret për të trembur qentë dhe tjetra çakmak.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Avokatja e Fjolla Morinës: Njëra pistoletë është për të trembur qentë, nuk është armë zjarri Avokatja e Fjolla Morinës: Njëra pistoletë është për të trembur qentë, nuk është armë zjarriRating: 5.0
To Top