KOSOVA

Babai i Novak Gjokoviç: Kosova për ne është si Jeruzalemi për Izraelin!

Tenisti serb, Novak Gjokoviç, në një video të publikuar në rrjete sociale është dëgjuar teksa këndon këngë nacionaliste serbe në të cilat përmendet edhe Kosova.

Një gjë e tillë e ka irritur ambasadorin e Kosovës në Bullgari, Edon Canën, i cili e ka quajtur Gjokoviçin primitiv, nacionalist dhe shovinist. Ndaj deklaratave të ambasadorit Cana ka reaguar Srdjan Gjokoviq, babai i tenistit serb, duke thënë se djali i tij është nacionalist dhe se “Kosova është Serbi”, thotë Gazeta Express.

https://www.gazeta-shqip.com/wp-content/uploads/2020/01/wpm8z_1.mp4
“Novaku është një nacionalist, sigurisht, ashtu sic jam edhe unë dhe shumica e njerëzve në këtë vend. Nuk është gjë e keqe.

Ne i duam njerëzit tanë dhe vendin tonë, por ne nuk i urrejmë të tjerët dhe vendet tjera. Vendi ynë, dhe ju e dini, është tokë e shenjtë, sic është është për izraelitët Jerusalemi. Ne do të jemi gjithmonë me Kosovën. Kosova do të jetë gjithmonë zemra e Serbisë. Ashtu si tani, do të jetë gjithmonë”, ka thënë Srdjan G..

Loading...

Tenisti serb, Novak Gjokoviç, në një video të publikuar në rrjete sociale është dëgjuar teksa këndon këngë nacionaliste serbe në të cilat përmendet edhe Kosova.

Një gjë e tillë e ka irritur ambasadorin e Kosovës në Bullgari, Edon Canën, i cili e ka quajtur Gjokoviçin primitiv, nacionalist dhe shovinist. Ndaj deklaratave të ambasadorit Cana ka reaguar Srdjan Gjokoviq, babai i tenistit serb, duke thënë se djali i tij është nacionalist dhe se “Kosova është Serbi”, thotë Gazeta Express.

“Novaku është një nacionalist, sigurisht, ashtu sic jam edhe unë dhe shumica e njerëzve në këtë vend. Nuk është gjë e keqe.

Ne i duam njerëzit tanë dhe vendin tonë, por ne nuk i urrejmë të tjerët dhe vendet tjera. Vendi ynë, dhe ju e dini, është tokë e shenjtë, sic është është për izraelitët Jerusalemi. Ne do të jemi gjithmonë me Kosovën. Kosova do të jetë gjithmonë zemra e Serbisë. Ashtu si tani, do të jetë gjithmonë”, ka thënë Srdjan Gjokoviq në një intervistë për televizionin serb Tv Prva.

After Military March Song they continued with Kosovo…!
You can be ATP winner but still deep remain primitive, backward and ordinary Balkan nationalist and chauvinist!
Not accidentally Novak Djokovic has been the least liked and loved Tenis champion in History. https://t.co/SUb1rDBLOK

— Ambassador Edon Cana (@EdonCana) January 12, 2020

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Babai i Novak Gjokoviç: Kosova për ne është si Jeruzalemi për Izraelin! Babai i Novak Gjokoviç: Kosova për ne është si Jeruzalemi për Izraelin!Rating: 5.0
To Top