BAHAR/ 38

BAHAR ME PERKTHIM SHQIP

BAHAR/ 38

Bahar dhe Demir janë dy të rinj të dashuruar që i bashkon një kthesë e fatit, por Ajsun, një grua ambicioze, vë në zbatim një plan djallëzor, kur kupton se sa e thellë është dashuria e Demirit për Baharin, duke e lënduar këtë të fundit te pika e saj e dobët, i ati.