SHQIPERIA

Basha kërkon falje: Ulim taksën e pronës në 3%

Kreu i Partisë Demokratike në vijim të turit të tij “Rrugëtim për Shqipërinë” është ndalur këtë të hënë në Durrës ku ka zhvilluar një takim me bizneset prodhuese.
Por ndryshe nga takimet e tjera këtë herë Basha është ndalur edhe tek një gabim të PD, siç e cilësoi ai, në kohën kur qeveriste vendin, duke kërkuar falje.
“15 përqindëshi mbi pronën është taksa e akullit, ngrirjes së ekonomisë që nuk e lejon të ecë para. Është një gabim që e kemi bërë ne të parët, kërkoj ndjesë”, tha Basha, duke shtuar se kur ai të vijë në pushtet kjo taksë do të ulet në 3%.
Më tej ai foli ede për çmimin e karburantit që do të jetë më i lirë.
“Çmimi i karburanteve, pavarësisht bursës do të jetë 240 lek më i ulët dhe sa i përket çmimit të energjisë do të jetë në nivelin më të ultë se gjithë vendet e rajonit”, tha ai.

Loading...


Kreu i Partisë Demokratike në vijim të turit të tij “Rrugëtim për Shqipërinë” është ndalur këtë të hënë në Durrës ku ka zhvilluar një takim me bizneset prodhuese.

Por ndryshe nga takimet e tjera këtë herë Basha është ndalur edhe tek një gabim të PD, siç e cilësoi ai, në kohën kur qeveriste vendin, duke kërkuar falje.

“15 përqindëshi mbi pronën është taksa e akullit, ngrirjes së ekonomisë që nuk e lejon të ecë para. Është një gabim që e kemi bërë ne të parët, kërkoj ndjesë”, tha Basha, duke shtuar se kur ai të vijë në pushtet kjo taksë do të ulet në 3%.

Më tej ai foli ede për çmimin e karburantit që do të jetë më i lirë.

“Çmimi i karburanteve, pavarësisht bursës do të jetë 240 lek më i ulët dhe sa i përket çmimit të energjisë do të jetë në nivelin më të ultë se gjithë vendet e rajonit”, tha ai.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Basha kërkon falje: Ulim taksën e pronës në 3% Basha kërkon falje: Ulim taksën e pronës në 3%Rating: 5.0
To Top