SHOWBIZ

Bëhen bashkë vajzat e Lutfi Hazirit, s’ka më mirë se kaq

Vajzat e Lutfi Hazirit bëhen bashkë, s’ka më mirë se kaq.

Vajzat e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri janë mjaft të komentuara.

Kjo për shkak të bukurisë së tyre dhe linjave joshëse që kanë, ndërsa ndiqen nga një numër i madhe i njerëzve në llogaritë e tyre personale.

Kënga dhe Lotina janë mjaft të ngjashme me njëra-tjetrën, e kjo vërehet edhe përmes fotografive të përbashkëta që ato publikojnë.

Ishte Kënga ajo që ka postuar një foto përkrah motrës së saj, Lotinës. Të veshura me stil, dhe tejet atraktive dukeshin edhe sonte vajzat e politikanit kosovar.

Kujtojmë që Lutfi Haziri dhe bashkëshortja e tij, këngëtarja Mirvete Bajrami- Haziri kanë katër fëmijë.

Loading...

Vajzat e Lutfi Hazirit bëhen bashkë, s’ka më mirë se kaq.

Vajzat e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri janë mjaft të komentuara.

Kjo për shkak të bukurisë së tyre dhe linjave joshëse që kanë, ndërsa ndiqen nga një numër i madhe i njerëzve në llogaritë e tyre personale.

Kënga dhe Lotina janë mjaft të ngjashme me njëra-tjetrën, e kjo vërehet edhe përmes fotografive të përbashkëta që ato publikojnë.

Ishte Kënga ajo që ka postuar një foto përkrah motrës së saj, Lotinës. Të veshura me stil, dhe tejet atraktive dukeshin edhe sonte vajzat e politikanit kosovar.

Kujtojmë që Lutfi Haziri dhe bashkëshortja e tij, këngëtarja Mirvete Bajrami– Haziri kanë katër fëmijë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Bëhen bashkë vajzat e Lutfi Hazirit, s’ka më mirë se kaq Bëhen bashkë vajzat e Lutfi Hazirit, s’ka më mirë se kaqRating: 5.0
To Top