Besi ‘konfirmon’ ndarjen nga Xhensila, na prezanton me dashurinë e re

Duket se ky Shën Valentin nuk e gjeti Besin pranë Xhensilës, por pranë publikut. Me këtë rast ai ka publikuar një story në instagramin e tij, ku edhe na zbulon dashurinë e tij, e që duket paksa edhe si një deklaratë thumbuese. Kujtojmë se kohët e fundit aktori ka qenë në qendër të vëmendjes për […]

Besi ‘konfirmon’ ndarjen nga Xhensila, na prezanton me dashurinë e re

Duket se ky Shën Valentin nuk e gjeti Besin pranë Xhensilës, por pranë publikut.

Me këtë rast ai ka publikuar një story në instagramin e tij, ku edhe na zbulon dashurinë e tij, e që duket paksa edhe si një deklaratë thumbuese.

Kujtojmë se kohët e fundit aktori ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të fjalëve që përfliten, se i ka dhënë fund martesës së tij me Xhensilën.

Ato jo vetëm që nuk ndiqen në instagram, por kjo e fundit ka hequr madje dhe unazën e martesës.