SHOWBIZ

Big Mama ja fuq fort me veshje, kështu se kemi parë asnjëherë!

Ajo kohë më parë bëri një ndryshim drastik në dukej, ndërsa po shkëlqen secilën ditë e më shumë.

Këngëtarja dhe moderatorja nga Shkupi, Big Mama ka realizuar një fotosesion ku shihet e veshur me një veshje pa shumë shije.

Me këtë veshje, Big Mama duket se ja ka huq fort, pasi nuk po i shkon shumë.

Ndërkohë, theksojmë që Big Mama ka lënë anash muzikën, projekti i fundit është ripërpunimi i këngës së Bertan Asllanit “Akoma të du”.

Loading...

Ajo kohë më parë bëri një ndryshim drastik në dukej, ndërsa po shkëlqen secilën ditë e më shumë.

Këngëtarja dhe moderatorja nga Shkupi, Big Mama ka realizuar një fotosesion ku shihet e veshur me një veshje pa shumë shije.

Me këtë veshje, Big Mama duket se ja ka huq fort, pasi nuk po i shkon shumë.

Ndërkohë, theksojmë që Big Mama ka lënë anash muzikën, projekti i fundit është ripërpunimi i këngës së Bertan Asllanit “Akoma të du”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Big Mama ja fuq fort me veshje, kështu se kemi parë asnjëherë! Big Mama ja fuq fort me veshje, kështu se kemi parë asnjëherë!Rating: 5.0
To Top