Blero ndanë fotografi me më të shtrenjtën e tij

Welcome to Kosova Today

Blero ndau një fotografi me nënë e tij. Fotografi nga e kaluara , por me shumë vlera për të. Rinia e nënës dhe adoleshenca e tij ishin kujtimet e tij të fundit. Padyshim nëna mbetët personi më i shtrenjtë për artistin, shkruan Kosovarja.

Blero ndanë fotografi me më të shtrenjtën e tij

Blero ndau një fotografi me nënë e tij.

Fotografi nga e kaluara , por me shumë vlera për të.

Rinia e nënës dhe adoleshenca e tij ishin kujtimet e tij të fundit.

Padyshim nëna mbetët personi më i shtrenjtë për artistin, shkruan Kosovarja.

Tags Kerko

Kete lajm mund ta gjeni direkt ne linqet me posht:
Blero Fotografi Rinia Padyshim Kosovarja

Kerko ne Google fjalet :

Kliko mbi fjalet me posht shfaqet kerkimi:
Blero Fotografi Rinia Padyshim Kosovarja

Shiko videon ...

Sisteme Online Programime
Programing Online
Përmbajtja fillestare