SHQIPERIA

Bomba molotov e gaz lotjsellës/ Përfundon aksioni për prishjen e banesave tek Astiri

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka përfunduar aksionin e prishjes së banesave tek “Astiri”.
Me anë të një njoftimi në Facebook, shkruan se janë shembur 15 objekte një katëshe, 11 objekte 2 katëshe, 6 objekte 3 katëshe dhe 1 objekt katër katësh.
“IKMT perfundon aksionin tek “Astir”. Vetem pak momente me pare, mjetet e IKMT kane prishur edhe objektin e 33 ne zonen e “Astirit”. Nga operacioni qe filloi mengjesin e sotem, u prishen 15 objekte nje kateshe, 11 objekte 2 kateshe, 6 objekte 3 kateshe dhe 1 objekt kater katesh”, shkruan IKMT.
Banorët e Astirit pritën jashtë banesave të tyre, të mbuluar me batanije, pasi ishin njoftuar se IKMT-ja do ët zbarkonte në Astir në orët e para të mëngjesit, për t’ju prishur banesat. Orët kaluan, banorët e kësaj zone bënë rezistencë aq sa mundën ndaj autoriteteve por që ajo që ra në sy ishte mungesa e opozitës krah tyre, gjë që vetë Partia Demokratike ua kishte premtuar.

Loading...

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka përfunduar aksionin e prishjes së banesave tek “Astiri”.

Me anë të një njoftimi në Facebook, shkruan se janë shembur 15 objekte një katëshe, 11 objekte 2 katëshe, 6 objekte 3 katëshe dhe 1 objekt katër katësh.

“IKMT perfundon aksionin tek “Astir”. Vetem pak momente me pare, mjetet e IKMT kane prishur edhe objektin e 33 ne zonen e “Astirit”. Nga operacioni qe filloi mengjesin e sotem, u prishen 15 objekte nje kateshe, 11 objekte 2 kateshe, 6 objekte 3 kateshe dhe 1 objekt kater katesh”, shkruan IKMT.

Banorët e Astirit pritën jashtë banesave të tyre, të mbuluar me batanije, pasi ishin njoftuar se IKMT-ja do ët zbarkonte në Astir në orët e para të mëngjesit, për t’ju prishur banesat. Orët kaluan, banorët e kësaj zone bënë rezistencë aq sa mundën ndaj autoriteteve por që ajo që ra në sy ishte mungesa e opozitës krah tyre, gjë që vetë Partia Demokratike ua kishte premtuar.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Bomba molotov e gaz lotjsellës/ Përfundon aksioni për prishjen e banesave tek Astiri Bomba molotov e gaz lotjsellës/ Përfundon aksioni për prishjen e banesave tek AstiriRating: 5.0
To Top