Bora Zemani shtatzënë! Ndjekësit shpërthejnë në urime

Welcome to Kosova Today

Bora Zemani është rikthyer në rolin e moderatores në emison e ri Cherry On Top. Në një postim të Promos së puntatës së neserme Bora ka ngritur dyshimet se është në pritje të ëmbël. Deri më tani mediat kanë hedhur shpesh aludime për shtatzëni por tani ishte rradha e Borës. Bora shfaqet duke mbajtur barkun […]

Bora Zemani shtatzënë! Ndjekësit shpërthejnë në urime

Bora Zemani është rikthyer në rolin e moderatores në emison e ri Cherry On Top.

Në një postim të Promos së puntatës së neserme Bora ka ngritur dyshimet se është në pritje të ëmbël. Deri më tani mediat kanë hedhur shpesh aludime për shtatzëni por tani ishte rradha e Borës.

Bora shfaqet duke mbajtur barkun me dorë dhe thotë se një lumturi kaq e madhe nuk mbahet dot vetëm për vete, kjo është një lumturi që duhet ndarë me të gjithë teksa vendos duart tek barku.

Prezenca e Donaldit në këtë puntatë i ka shtuar më shumë dyshimet dhe ndjekësit kanë shpërthyer në urime.

A është vërtet Bora shtatzënë apo është thjeshtë një montazh për të bërë zhurmë për emisionin e saj mbetet për tu parë në vijim.

Linku:

Burimi i fotos:

Tags Kerko

Kete lajm mund ta gjeni direkt ne linqet me posht:
Zemani Cherry Promos Prezenca Donaldit Linku Burimi

Kerko ne Google fjalet :

Kliko mbi fjalet me posht shfaqet kerkimi:
Zemani Cherry Promos Prezenca Donaldit Linku Burimi

Shiko videon ...

Sisteme Online Programime
Programing Online
Përmbajtja fillestare