BOTA

Britney Spears qerose, zbulohen fotot dhe misteri i madh i këngëtares

Për 37-vjeçaren Britney Spears është xhiruar një dokumentar i ri, në të cilin zbulohet prejardhja e saj dhe arsyeja e vërtetë se pse ylli u qeth qerose në vitin 2007.

Kjo ndodhi në momentin kur ajo doli nga qendra e rehabilitimit, dhe më pas hyri në një sallon flokësh mori makinën dhe qethi kokën.

Në xhirimin e filmit të ri të titulluar “Britney Spears: Breaking Point”, morën pjesë miq të shumtë nga jeta e saj dhe njerëz që patën rastin ta njohin atë, duke e përfshirë artisten e tatuazheve Emily Wynne-Hughes, e cila e takoi këngëtaren disa minuta pasi u bë qerose.

Dokumentari zbulon edhe detajet e tjera më pak të njohura dhe të panjohura nga jeta e saj, si ai që truprojat e saj merrnin para nga mediat dhe u mundësonin atyre qasje tek këngëtarja.

“Ajo kishte dy truproja që duhej të kujdeseshin që të mos e fotografonin paparacët, por njëri prej tyre i ngrinte vazhdimisht grilat e dritareve”, tha flokëtarja Esther Tognozzi.

Loading...

Për 37-vjeçaren Britney Spears është xhiruar një dokumentar i ri, në të cilin zbulohet prejardhja e saj dhe arsyeja e vërtetë se pse ylli u qeth qerose në vitin 2007.

Kjo ndodhi në momentin kur ajo doli nga qendra e rehabilitimit, dhe më pas hyri në një sallon flokësh mori makinën dhe qethi kokën.

Në xhirimin e filmit të ri të titulluar “Britney Spears: Breaking Point”, morën pjesë miq të shumtë nga jeta e saj dhe njerëz që patën rastin ta njohin atë, duke e përfshirë artisten e tatuazheve Emily Wynne-Hughes, e cila e takoi këngëtaren disa minuta pasi u bë qerose.

Dokumentari zbulon edhe detajet e tjera më pak të njohura dhe të panjohura nga jeta e saj, si ai që truprojat e saj merrnin para nga mediat dhe u mundësonin atyre qasje tek këngëtarja.

“Ajo kishte dy truproja që duhej të kujdeseshin që të mos e fotografonin paparacët, por njëri prej tyre i ngrinte vazhdimisht grilat e dritareve”, tha flokëtarja Esther Tognozzi.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Britney Spears qerose, zbulohen fotot dhe misteri i madh i këngëtares Britney Spears qerose, zbulohen fotot dhe misteri i madh i këngëtaresRating: 5.0
To Top