BOTA

Ca me punë, ca të lindura me lugë floriri në dorë/ Këto janë 10 gratë myslimane më të pasura në botë (FOTO)

Kush është gruaja myslimane më e pasur në botë? Lindja e Mesme është e mbushur me myslimanë që renditen ndër më të pasurit në botë. Disa prej tyre e kanë vënë pasurinë duke punuar shumë fort ndërsa disa të tjerë kanë lindur me lugë të florinjtë në dorë. Ato gra që kanë mundur ta vënë pasurinë në sajë të trurit të tyre cilësohen më fatlumet. Në Lindjen e Mesme gratë zakonisht janë të detyruara të mbajnë shami dhe për shumicën është e ndaluar të shohin bukurinë e tyre.

Princeshat më të pasura janë ato që i përkasin familjeve mbretërorë të Lindjes së Mesme. Këto zonja kanë krijuar edhe bizneset e tyre që vlejnë miliarda. Ja cilat janë gratë myslimane më të pasura në botë.

Loading...

Kush është gruaja myslimane më e pasur në botë? Lindja e Mesme është e mbushur me myslimanë që renditen ndër më të pasurit në botë. Disa prej tyre e kanë vënë pasurinë duke punuar shumë fort ndërsa disa të tjerë kanë lindur me lugë të florinjtë në dorë. Ato gra që kanë mundur ta vënë pasurinë në sajë të trurit të tyre cilësohen më fatlumet. Në Lindjen e Mesme gratë zakonisht janë të detyruara të mbajnë shami dhe për shumicën është e ndaluar të shohin bukurinë e tyre.

Princeshat më të pasura janë ato që i përkasin familjeve mbretërorë të Lindjes së Mesme. Këto zonja kanë krijuar edhe bizneset e tyre që vlejnë miliarda. Ja cilat janë gratë myslimane më të pasura në botë.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ca me punë, ca të lindura me lugë floriri në dorë/ Këto janë 10 gratë myslimane më të pasura në botë (FOTO) Ca me punë, ca të lindura me lugë floriri në dorë/ Këto janë 10 gratë myslimane më të pasura në botë (FOTO)Rating: 5.0
To Top