SHOWBIZ

Cila është kjo sëmundje që po e shkatrron Rita Orën

Rita Ora flet për sëmundjen.

Rita Ora po vuan nga grykët dhe kjo tani më po e shqetëson këngëtaren e cila madje ka ndodhur disa herë të anuloj koncertet për këtë arsyeje.

Këngëtarja ka publikuar një postim në Instastory ku flet për sëmundjen e saj.

“E urrej kur e shtyj veten aq shumë për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm dhe nuk dëgjoj trupin, sepse nuk dëshiroj të zhgënjej askënd. Por ndonjëherë në jetë duhet të kujtohemi se nuk jemi robot dhe duhet të kujdesemi për shëndetin mendor dhe fizik. Shpresoj që ky problemi me grykët të më zhduket. Po më shkatërron vërtetë. Gjithsesi ju dua të gjithëve”, ka shkruar artistja në Instastory”.

Loading...

Rita Ora flet për sëmundjen.

Rita Ora po vuan nga grykët dhe kjo tani më po e shqetëson këngëtaren e cila madje ka ndodhur disa herë të anuloj koncertet për këtë arsyeje.

Këngëtarja ka publikuar një postim në Instastory ku flet për sëmundjen e saj.

“E urrej kur e shtyj veten aq shumë për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm dhe nuk dëgjoj trupin, sepse nuk dëshiroj të zhgënjej askënd. Por ndonjëherë në jetë duhet të kujtohemi se nuk jemi robot dhe duhet të kujdesemi për shëndetin mendor dhe fizik. Shpresoj që ky problemi me grykët të më zhduket. Po më shkatërron vërtetë. Gjithsesi ju dua të gjithëve”, ka shkruar artistja në Instastory”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Cila është kjo sëmundje që po e shkatrron Rita Orën Cila është kjo sëmundje që po e shkatrron Rita OrënRating: 5.0
To Top