BOTA

Çmenduri në Kili, protestuesit shkatërrojnë kishat dhe djegin statujat e Jezusit (Fotot)

Protestuesit në Kili kanë nisur që të bastisin kishat, disa javë pas nisjes së protestave masive në vendin amerikano-jugor.

Një grup protestuesish të veshur me të zeza u futën nëpër kisha në zonën e La Asuncion dhe nxorën prej aty statuja Jezusi dhe ikona, për t’i vënë më pas zjarrin.

Protestat në Kili nisën muajin e kaluar, pasi qeveria njoftoi një rritje të biletave të metrosë. Me kalimin e ditëve protesta u kthye në një lëvizje kombëtare pa udhëheqës që kërkon tashmë arsim më të mirë, përmirësim të shërbimit shëndetësor dhe barazi ekonomike.

Loading...

Protestuesit në Kili kanë nisur që të bastisin kishat, disa javë pas nisjes së protestave masive në vendin amerikano-jugor.

Një grup protestuesish të veshur me të zeza u futën nëpër kisha në zonën e La Asuncion dhe nxorën prej aty statuja Jezusi dhe ikona, për t’i vënë më pas zjarrin.

Protestat në Kili nisën muajin e kaluar, pasi qeveria njoftoi një rritje të biletave të metrosë. Me kalimin e ditëve protesta u kthye në një lëvizje kombëtare pa udhëheqës që kërkon tashmë arsim më të mirë, përmirësim të shërbimit shëndetësor dhe barazi ekonomike.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Çmenduri në Kili, protestuesit shkatërrojnë kishat dhe djegin statujat e Jezusit (Fotot) Çmenduri në Kili, protestuesit shkatërrojnë kishat dhe djegin statujat e Jezusit (Fotot)Rating: 5.0
To Top