SHQIPERIA

Dalin emrat/ Kush janë aplikantët për Byronë Kombëtare të Hetimit (LISTA)

Aplikimet për pozicionin e Drejtorit të BKH-së janë mbyllur. Në total kanë aplikuar 40 persona, nga të cilët 7 janë femra. Pas kësaj, Komisioni i Përzgjedhjes do të fillojë menjëherë procesin e vlerësimit për çdo aplikant për të indentifikuar ata që plotësojnë ose jo kriteret ligjore sipas Ligjit për SPAK-un. Të hënën në 3.02.2020, do të shpallen emrat e atyre që plotësojnë kriteret dhe që do të ftohen të marrin pjesë në testet e përzgjedhjes.
Lista e aplikantëve për Drejtor të BKH-së
Adriatik Ago Agim Ismaili Aida Veizaj Ajas Gjeta Arben Karkini Ardian Çipa Artan Pjetërnikaj Artan Shkëmbi Artur Beu Atnan Shehu Bardhi Koçi Blerina Bajollari Blerta Dervishi Bujar Madani Dritan Osmani Edmond Kasmi Eduart Merkaj Endri Hoxha Enver Levani Ervin Hodaj Ervin Hoxha Gentian Hilla Gentjan Shehaj Gjovalin Ulndreaj Haris Ngjeqari Ibrahim Disha Idajet Faskaj Krenar Ahmeti Kristaq Dashi Lindita Nushi Mimoza Haxhihyseni Pal Shkambi Pëllumb Seferi Petrit Imeraj Rekela Ismaili Sabri Hoxha Saimir Sheh..

Loading...

Aplikimet për pozicionin e Drejtorit të BKH-së janë mbyllur. Në total kanë aplikuar 40 persona, nga të cilët 7 janë femra. Pas kësaj, Komisioni i Përzgjedhjes do të fillojë menjëherë procesin e vlerësimit për çdo aplikant për të indentifikuar ata që plotësojnë ose jo kriteret ligjore sipas Ligjit për SPAK-un. Të hënën në 3.02.2020, do të shpallen emrat e atyre që plotësojnë kriteret dhe që do të ftohen të marrin pjesë në testet e përzgjedhjes.

Lista e aplikantëve për Drejtor të BKH-së

 1. Adriatik Ago
 2. Agim Ismaili
 3. Aida Veizaj
 4. Ajas Gjeta
 5. Arben Karkini
 6. Ardian Çipa
 7. Artan Pjetërnikaj
 8. Artan Shkëmbi
 9. Artur Beu
 10. Atnan Shehu
 11. Bardhi Koçi
 12. Blerina Bajollari
 13. Blerta Dervishi
 14. Bujar Madani
 15. Dritan Osmani
 16. Edmond Kasmi
 17. Eduart Merkaj
 18. Endri Hoxha
 19. Enver Levani
 20. Ervin Hodaj
 21. Ervin Hoxha
 22. Gentian Hilla
 23. Gentjan Shehaj
 24. Gjovalin Ulndreaj
 25. Haris Ngjeqari
 26. Ibrahim Disha
 27. Idajet Faskaj
 28. Krenar Ahmeti
 29. Kristaq Dashi
 30. Lindita Nushi
 31. Mimoza Haxhihyseni
 32. Pal Shkambi
 33. Pëllumb Seferi
 34. Petrit Imeraj
 35. Rekela Ismaili
 36. Sabri Hoxha
 37. Saimir Shehri
 38. Xhabir Zejnuni
 39. Ylli Pjetërnikaj
 40. Zef Preçi
Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Dalin emrat/ Kush janë aplikantët për Byronë Kombëtare të Hetimit (LISTA) Dalin emrat/ Kush janë aplikantët për Byronë Kombëtare të Hetimit (LISTA)Rating: 5.0
To Top