SHQIPERIA

Dalin emrat/ Kush janë krerët e policisë në qarqe që do t’i nënshtrohen vettingut

Është publikuar lista e dytë e drejtuesve të Policisë së Shtetit që do i nënshtrohet procesit të vetting-ut. Pas 45 zyrtarëve të parë, është bërë publike edhe lista me 47 emrat e radhës që do të rivlerësohen.
Drejtues të parë, drejtues dhe kryekomisar do të dalin përpara trupës që po realizon vetting-un.
Lista dominohet nga drejtuesit e policive në qarqet e vendit.

Loading...

Është publikuar lista e dytë e drejtuesve të Policisë së Shtetit që do i nënshtrohet procesit të vetting-ut. Pas 45 zyrtarëve të parë, është bërë publike edhe lista me 47 emrat e radhës që do të rivlerësohen.

Drejtues të parë, drejtues dhe kryekomisar do të dalin përpara trupës që po realizon vetting-un.

Lista dominohet nga drejtuesit e policive në qarqet e vendit.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Dalin emrat/ Kush janë krerët e policisë në qarqe që do t’i nënshtrohen vettingut Dalin emrat/ Kush janë krerët e policisë në qarqe që do t’i nënshtrohen vettingutRating: 5.0
To Top