SHOWBIZ

‘Dalldiset’ Njomza, sjell verën me këtë fustan

Njomza na sjell verën me këtë fustan.

Nuk ka ditë që nuk përmendet dhe që nuk komentohet emri i saj.

Njomza Martinaj ka bërë punën që me shumë meritë të sillet vërdallë mediave, dhe të jetë e pranishme çdo herë në ballinat e tyre, shkruan Kosovarja.

Është puna e saj shumë vjeçare që ka ndikuar të sjellë grimeren kështu, kjo pasi ajo profesionin e saj e drejton në mënyrën më të mirë.

Falë kësaj ka fituar besimin e shumë femrave në trojet shqiptare, për çka nuk e ndërrojnë asnjëherë punën dhe emrin e saj.

Njomza falë jetës së saj profesionale por edhe atë prite, ka arritur të jetë në top lajmet e secilit portal.

Se çfarë bëri, ku shkoi, me kë ishte, e shumë pyetje të tjera u bënë shkaktar që klientet e saj të hulumtojnë më shumë se brenda punës së saj.

Kjo pasi që grimerja më e njohur di ti bëjë të tjerët për vete, edhe përmes paraqitjeve të saj, të cilat i ka gjithmonë të veçanta e të dalluara.

Njomza edhe kur nuk është verë e sjell atë përsëri, me këtë fustan i cili po i rri pë..

Loading...

Njomza na sjell verën me këtë fustan.

Nuk ka ditë që nuk përmendet dhe që nuk komentohet emri i saj.

Njomza Martinaj ka bërë punën që me shumë meritë të sillet vërdallë mediave, dhe të jetë e pranishme çdo herë në ballinat e tyre, shkruan Kosovarja.

Është puna e saj shumë vjeçare që ka ndikuar të sjellë grimeren kështu, kjo pasi ajo profesionin e saj e drejton në mënyrën më të mirë.

Falë kësaj ka fituar besimin e shumë femrave në trojet shqiptare, për çka nuk e ndërrojnë asnjëherë punën dhe emrin e saj.

Njomza falë jetës së saj profesionale por edhe atë prite, ka arritur të jetë në top lajmet e secilit portal.

Se çfarë bëri, ku shkoi, me kë ishte, e shumë pyetje të tjera u bënë shkaktar që klientet e saj të hulumtojnë më shumë se brenda punës së saj.

Kjo pasi që grimerja më e njohur di ti bëjë të tjerët për vete, edhe përmes paraqitjeve të saj, të cilat i ka gjithmonë të veçanta e të dalluara.

Njomza edhe kur nuk është verë e sjell atë përsëri, me këtë fustan i cili po i rri për mrekulli.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . ‘Dalldiset’ Njomza, sjell verën me këtë fustan ‘Dalldiset’ Njomza, sjell verën me këtë fustanRating: 5.0
To Top