SHQIPERIA

Deklarata e bujshme/ Kreshnik Spahiu në Open: Lulzim Bashës i është refuzuar viza për në SHBA

Kreshnik Spahiu hodhi deklarata të forta në Open në Top Channel, teksa ishte në diskutim një pakt i mundshëm mes Ramës dhe Bashës, për aq kohë sa të dy duan të kalojnë në heshtje ndryshimet e sistemit zgjedhor në Reformën Zgjedhore që ka niusr.
“Lulzim Basha është në një presion të brendshëm nga ish-kreu i PD-së Sali Berisha. Ka një pakt mes Ramës dhe Bashës. Sepse Basha paktin me Ramën e shikon si një mbijetesë në politikë.
Kreshnik Spahiu bëri edhe deklaratën e fortë, teksa tha se Lulzim Bashës i është refuzuar viza për në SHBA. “Bashës i është pezulluar viza për në SHBA, vetëm disa orë para nisjes në SHBA.
Kjo bëri që të gjithë axhendën në SHBA ta anullonte” – tha Spahiu. Po nga i keni këtë informacione?- e pyeti Eni Vasili. Këto janë info të sigurta. Ju ftoj t’i verifikoni – tha Spahiu.

Loading...

Kreshnik Spahiu hodhi deklarata të forta në Open në Top Channel, teksa ishte në diskutim një pakt i mundshëm mes Ramës dhe Bashës, për aq kohë sa të dy duan të kalojnë në heshtje ndryshimet e sistemit zgjedhor në Reformën Zgjedhore që ka niusr.

Lulzim Basha është në një presion të brendshëm nga ish-kreu i PD-së Sali Berisha. Ka një pakt mes Ramës dhe Bashës. Sepse Basha paktin me Ramën e shikon si një mbijetesë në politikë.

Kreshnik Spahiu bëri edhe deklaratën e fortë, teksa tha se Lulzim Bashës i është refuzuar viza për në SHBA. “Bashës i është pezulluar viza për në SHBA, vetëm disa orë para nisjes në SHBA.

Kjo bëri që të gjithë axhendën në SHBA ta anullonte” – tha Spahiu. Po nga i keni këtë informacione?- e pyeti Eni Vasili. Këto janë info të sigurta. Ju ftoj t’i verifikoni – tha Spahiu.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Deklarata e bujshme/ Kreshnik Spahiu në Open: Lulzim Bashës i është refuzuar viza për në SHBA Deklarata e bujshme/ Kreshnik Spahiu në Open: Lulzim Bashës i është refuzuar viza për në SHBARating: 5.0
To Top