SHQIPERIA

Digjet një magazinë në Shijak, ende nuk dihen arsyet

Një magazinë është përfshirë nga flakët në Shijak. Në vendngjarje kanë shkuar zjarrfikësit e Shijakut, por edhe ata të Durrësit për të shuar flakët dhe parandaluar përhapjen e tyre në objektet përreth.
Fillimisht janë parë flakë në fundin e magazinës e më pas është përfshirë e gjithë magazinë, për të cilën ende nuk dihet se çfarë materiali ka pasur brenda saj. Nuk dihen ende shkaqet e zjarrit.
Policia ka ngritur postblloqe në një perimetër të gjerë sigurie, për të mos lejuar kalimin e njerëzve, apo automjeteve të ndryshme.

Loading...

Një magazinë është përfshirë nga flakët në Shijak. Në vendngjarje kanë shkuar zjarrfikësit e Shijakut, por edhe ata të Durrësit për të shuar flakët dhe parandaluar përhapjen e tyre në objektet përreth.
Fillimisht janë parë flakë në fundin e magazinës e më pas është përfshirë e gjithë magazinë, për të cilën ende nuk dihet se çfarë materiali ka pasur brenda saj. Nuk dihen ende shkaqet e zjarrit.
Policia ka ngritur postblloqe në një perimetër të gjerë sigurie, për të mos lejuar kalimin e njerëzve, apo automjeteve të ndryshme.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Digjet një magazinë në Shijak, ende nuk dihen arsyet Digjet një magazinë në Shijak, ende nuk dihen arsyetRating: 5.0
To Top