BOTA

Disa njerëz janë të pabesë, ja fotot që e tregojnë këtë gjë

Mjafton pak konsideratë dhe respekt për të tjerët për ta bërë botën një vend më të mirë për të gjithë.

Por, për fat të keq jo të gjithë pajtohen me këtë filozofi. Në fotot e mëposhtme janë kapur momentet me goditëse te njerëzve në sjellje jo të hijshme, madje ndonjëherë edhe abuzuese.

Nga vjedhja e pemës së Krishtlindjeve e deri te zgjedhjet e diskutueshme të jetës, këto foto do ju bëjnë të humbin besimin të njerëzit.

Loading...

Mjafton pak konsideratë dhe respekt për të tjerët për ta bërë botën një vend më të mirë për të gjithë.

Por, për fat të keq jo të gjithë pajtohen me këtë filozofi. Në fotot e mëposhtme janë kapur momentet me goditëse te njerëzve në sjellje jo të hijshme, madje ndonjëherë edhe abuzuese.

Nga vjedhja e pemës së Krishtlindjeve e deri te zgjedhjet e diskutueshme të jetës, këto foto do ju bëjnë të humbin besimin të njerëzit.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Disa njerëz janë të pabesë, ja fotot që e tregojnë këtë gjë Disa njerëz janë të pabesë, ja fotot që e tregojnë këtë gjëRating: 5.0
To Top