SHOWBIZ

Dorëzohet Seldi, më në fund shfaqet duke u puthur me vajzën për të cilën e la Mimoza Shkodrën

Këngëtari i njohur nga Shqipëria, Seldi Qalliu tashmë disa herë ka kurorëzuar dashurinë e tij me fejesë dhe është ndarë.

I njëjti, nuk duket të jetë edhe aq serioz në raport me gjininë e kundërt.

Romanca me këngëtaren Mimoza Shkodra, nuk është se i eci mirë, derisa kjo e fundit e akuzoi atë për tradhëti në çift.

Tashmë Seldi duket se ka gjetur ‘dashurinë’ në krahët e një vajze tjetër, derisa ka zbuluar se si duket para fansave të saj në ditëlindjen e 22-të, të saj.

Urojmë që kjo lidhje e Seldit, mos të ketë fatin e si të atyre të mëhershmet!

Loading...

Këngëtari i njohur nga Shqipëria, Seldi Qalliu tashmë disa herë ka kurorëzuar dashurinë e tij me fejesë dhe është ndarë.

I njëjti, nuk duket të jetë edhe aq serioz në raport me gjininë e kundërt.

Romanca me këngëtaren Mimoza Shkodra, nuk është se i eci mirë, derisa kjo e fundit e akuzoi atë për tradhëti në çift.

Tashmë Seldi duket se ka gjetur ‘dashurinë’ në krahët e një vajze tjetër, derisa ka zbuluar se si duket para fansave të saj në ditëlindjen e 22-të, të saj.

Urojmë që kjo lidhje e Seldit, mos të ketë fatin e si të atyre të mëhershmet!

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Dorëzohet Seldi, më në fund shfaqet duke u puthur me vajzën për të cilën e la Mimoza Shkodrën Dorëzohet Seldi, më në fund shfaqet duke u puthur me vajzën për të cilën e la Mimoza ShkodrënRating: 5.0
To Top