SHQIPERIA

Dy burgje u besohen grave, zbulohen emrat e 24 shefave të rinj

Zbulohen emrat e 24 drejtuesve të rinj të burgjeve, të cilët prej pak ditësh kanë marrë detyrën për të vënë në zbatim masat shtesë për sigurinë në burgje dhe zbatimin e ‘‘bis 41‘‘. Këta efektivë i janë nënshtruar një kontrolli paraprak në lidhje me pastërtinë e figurës, pasurisë dhe anës profesionale dhe zëvendësojnë ish kolegët e tyre të larguar për shkak të rezultateve të dobëta në punë, ku ishin kapur sende të ndaluara, drogë, telefona dhe kontakte me persona të lidhur me krimin.
Jordoan Misja ose burgu 313 në Tiranë i është besuar Nikolin Gjonpalit, ndërsa IEVP 302 njohur edhe si Mine Peza i është besuar Ferdinand Peçit. Në Burrel është caktuar Bardhyl Koxha, në Kukës Mentor Rada, në Krujë Lulzim Haxhia, në Tropojë Selim Selimaj, në burgun e sigurisë së lartë në Fushë Krujë është caktuar Fatos Dosti, në Lezhë Zydi Katroshi.
IEVP Ali Demi, njohur edhe si burgu i grave i është besuar si shefe policie zonjës Mimoza Rumano, IEVP Tepelenë Het’hem Llapit, Saranda Artur Mustës, IEVP rie..

Loading...

Zbulohen emrat e 24 drejtuesve të rinj të burgjeve, të cilët prej pak ditësh kanë marrë detyrën për të vënë në zbatim masat shtesë për sigurinë në burgje dhe zbatimin e ‘‘bis 41‘‘. Këta efektivë i janë nënshtruar një kontrolli paraprak në lidhje me pastërtinë e figurës, pasurisë dhe anës profesionale dhe zëvendësojnë ish kolegët e tyre të larguar për shkak të rezultateve të dobëta në punë, ku ishin kapur sende të ndaluara, drogë, telefona dhe kontakte me persona të lidhur me krimin.

Jordoan Misja ose burgu 313 në Tiranë i është besuar Nikolin Gjonpalit, ndërsa IEVP 302 njohur edhe si Mine Peza i është besuar Ferdinand Peçit. Në Burrel është caktuar Bardhyl Koxha, në Kukës Mentor Rada, në Krujë Lulzim Haxhia, në Tropojë Selim Selimaj, në burgun e sigurisë së lartë në Fushë Krujë është caktuar Fatos Dosti, në Lezhë Zydi Katroshi.

IEVP Ali Demi, njohur edhe si burgu i grave i është besuar si shefe policie zonjës Mimoza Rumano, IEVP Tepelenë Het’hem Llapit, Saranda Artur Mustës, IEVP riedukimit të të miturve në Kavajë i është besuar Mina Velos. Në Fier shef policie në IEVP është caktuar Bashkim Mece, Berat Ilia Papa, Vaqarr Agim Tafaj, Shkodër Tofik Sinani, Lushnjë Syrja Malasi, ndërsa në spitalin e burgut në Tiranë është caktuar Elona Prespa.

Në Vlorë është vendosur Lefter Shehu, Durrës Gëzim Gjoni, Elbasan Fatjom Sadiku, Rrogozhinë Fatmir Kacelli. Burgjet e sigurisë së lartë si Drenova në Korçë i është besuar Artur Gushos dhe Peqini i është besuar Hysni Ndreut. I vetmi drejtues që nuk është prekur nga kjo lëvizje e cila shkaktoi një tërmet brenda burgjeve ishte drejtori i përgjithshëm i policisë Bardhyl Kacorri i cili është ende në detyrë.

Emrat

Burrel Kadri Koxha

Ali Demi Mimoza Rumano

Kukës Mentor Rada
Tepelenë Het’hem Llapi
Krujë Lulzim Haxhia
Sarandë Artur Musta

Kavajë Mina Velo
Fier Bashkim Meçe
Berat Ilia Papa
Korçë Altin Gusho
Tropojë Selim Selimaj
Peqin Hysni Ndreu

Spitali Burgjeve Elona Prespa

Jordan Misja Nikolin Gjonpali
Shkodër Tofik Sinani
Lezhë Zydi Katroshi
Vlorë Lefter Shehu

Durrës Gëzim Gjoni

Lushnjë Syrja Malasi

Fushë Krujë Fatos Dosti
Vaqarr Agim Tafaj
Elbasan Fatjom Sadiku
Mine Peza Ferdinand Preçi
Rrogozhinë Fatmir Kacelli

Shqiptarja.com

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Dy burgje u besohen grave, zbulohen emrat e 24 shefave të rinj Dy burgje u besohen grave, zbulohen emrat e 24 shefave të rinjRating: 5.0
To Top