SHOWBIZ

E dhimbshme: Vdes në moshën 17-vjeçare blogeri i njohur

Vdes në moshën 17-vjeçare blogeri i njohur.

Blogeri dhe influencuesi i bukurisë, Ethan Peters, i njohur si “Ethan Is Supreme”, ka vdekur në moshën 17 vjeçe.Babai i Ethanit, Gerald, i tha “Fox News”-it: “Ai ishte një shpirt i mirë, i cili pranoi të gjithë për atë që ishin”.Shoqja e tij, influencuesja tjetër Ava Louise, gjithashtu postoi duke thënë se kishte humbur “shokun e saj më të mirë në të gjithë botën”.

Të dy kanë thënë se Ethani po luftonte me varësinë, por shkaktari zyrtar i vdekjes së tij nuk dihet ende, transmeton “Zeri info”.

Ethani kishte mbi gjysmë milioni ndjekës në “Instagram” dhe 139.000 abonentë në “YouTube”.Një artikull i “Vice”-s vitin e kaluar përshkroi stilin e tij të përbërjes si të “karakterizuar nga dëshira e tij për të tërhequr vëmendje” dhe “dramatik, emocional, ndonjëherë të mërzitshëm”.

Ai filloi i ri, duke thënë se deri në verën e vitit 2017 ai do të kishte prekur 100.000 ndjekës dhe do të linte shkollën e tij private të krishterë, sepse veprimtaria e ti..

Loading...

Vdes në moshën 17-vjeçare blogeri i njohur.

Blogeri dhe influencuesi i bukurisë, Ethan Peters, i njohur si “Ethan Is Supreme”, ka vdekur në moshën 17 vjeçe.Babai i Ethanit, Gerald, i tha “Fox News”-it: “Ai ishte një shpirt i mirë, i cili pranoi të gjithë për atë që ishin”.Shoqja e tij, influencuesja tjetër Ava Louise, gjithashtu postoi duke thënë se kishte humbur “shokun e saj më të mirë në të gjithë botën”.

Të dy kanë thënë se Ethani po luftonte me varësinë, por shkaktari zyrtar i vdekjes së tij nuk dihet ende, transmeton “Zeri info”.

Ethani kishte mbi gjysmë milioni ndjekës në “Instagram” dhe 139.000 abonentë në “YouTube”.Një artikull i “Vice”-s vitin e kaluar përshkroi stilin e tij të përbërjes si të “karakterizuar nga dëshira e tij për të tërhequr vëmendje” dhe “dramatik, emocional, ndonjëherë të mërzitshëm”.

Ai filloi i ri, duke thënë se deri në verën e vitit 2017 ai do të kishte prekur 100.000 ndjekës dhe do të linte shkollën e tij private të krishterë, sepse veprimtaria e tij në rrjetet sociale “shkelte kodin e tyre të sjelljes morale”.Në vend të kësaj, ai u transferua në një shkollë online.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E dhimbshme: Vdes në moshën 17-vjeçare blogeri i njohur E dhimbshme: Vdes në moshën 17-vjeçare blogeri i njohurRating: 5.0
To Top