SHQIPERIA

E lidhën dhe e tërhoqën zvarrë me makinë/Ja çfarë i bëjnë kryebashkiakiut që s’mban premtimet në këtë vend (FOTO)

Një kryetar bashkie në Meksikë është lidhur nga këmbët me një litar dhe është tërhequr zvarrë nëpër qytet me një kamion, pasi nuk i kishte mbajtur aspak premtimet e bëra gjatë fushatës elektorale.
Jorge Luis Escandon Hernandez, kryebashkiaku i Las Margaritas, në shtetin Chiapas ishte marrë me dhunë nga zyra e tij prej banorëve vendas dhe më pas ishte lidhur pas kamionit për t’u tërhequr zvarrë nëpër qytet.
Pas 40-minutash ‘xhiro’, u desh ndërhyra e policsë për të liruar kryebashkiakun gënjeshtar, që me siguri e ka marrë një mësim të mirë./Daily Mail

Loading...

Një kryetar bashkie në Meksikë është lidhur nga këmbët me një litar dhe është tërhequr zvarrë nëpër qytet me një kamion, pasi nuk i kishte mbajtur aspak premtimet e bëra gjatë fushatës elektorale.

Jorge Luis Escandon Hernandez, kryebashkiaku i Las Margaritas, në shtetin Chiapas ishte marrë me dhunë nga zyra e tij prej banorëve vendas dhe më pas ishte lidhur pas kamionit për t’u tërhequr zvarrë nëpër qytet.

Pas 40-minutash ‘xhiro’, u desh ndërhyra e policsë për të liruar kryebashkiakun gënjeshtar, që me siguri e ka marrë një mësim të mirë./Daily Mail

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E lidhën dhe e tërhoqën zvarrë me makinë/Ja çfarë i bëjnë kryebashkiakiut që s’mban premtimet në këtë vend (FOTO) E lidhën dhe e tërhoqën zvarrë me makinë/Ja çfarë i bëjnë kryebashkiakiut që s’mban premtimet në këtë vend (FOTO)Rating: 5.0
To Top