E paprecedentë! Skualifikohen Ilnisa dhe Meritoni, por…

The post d first on INA ONLINE.E paprecedentë! Skualifikohen Ilnisa dhe Meritoni, por… appeare Ilnisa dhe Meritoni janë skualifikuar nga Big Brother VIP 3. “Keni përndjekur banorë brenda shtëpisë. Vëllai i Madh pasi ka analizuar me kujdes ngjarjen dhe çdo veprim tuajin, ka vendosur që të dy të skualifikoheni nga gara”, thuhej në zarfin. Por me shumë mundësi ata do të dënohen të qëndrojnë me Eglën në dhomën e […] The post E paprecedentë! Skualifikohen Ilnisa dhe Meritoni, por… appeared first on INA ONLINE.

E paprecedentë! Skualifikohen Ilnisa dhe Meritoni, por…

The post d first on INA ONLINE.E paprecedentë! Skualifikohen Ilnisa dhe Meritoni, por… appeare

Ilnisa dhe Meritoni janë skualifikuar nga Big Brother VIP 3.

“Keni përndjekur banorë brenda shtëpisë. Vëllai i Madh pasi ka analizuar me kujdes ngjarjen dhe çdo veprim tuajin, ka vendosur që të dy të skualifikoheni nga gara”, thuhej në zarfin.

Por me shumë mundësi ata do të dënohen të qëndrojnë me Eglën në dhomën e bardhë.

The post E paprecedentë! Skualifikohen Ilnisa dhe Meritoni, por… appeared first on INA ONLINE.