BOTA

E quajtën ku**ë dhe kufomën e shkelën me këmbë/ Kush është ushtarja kurde që u masakrua nga forcat pro-turke (FOTO)

Turqia mund të konsiderohet përgjegjëse për veprimet e aleatëve të saj, ndërsa Ankaraja ka premtuar të hetojë. Burra me mjekër thërrasin “Allahu Akbar “, e identifikohen si muxhahedinë të bataljonit Faylaq Al-Majd (Trupat e Lavdisë)”.

Në sfond shihen kufoma luftëtarësh kurdë, e një grup burrash godasin me këmbë trupin e përgjakur të një gruaje. Pamjet e tmerrshme janë pak a shumë si ato që shpërndante grupi ultra i dhunshëm i Shtetit Islamik, por personat në videot ku shihen dhe ekzekutime nuk janë militantë të ISIS-it.

Ata janë luftëtarë të një aleancë rebele të njohur si Ushtria Kombëtare Siriane, të trajnuar, pajisur dhe paguar nga një anëtar i Nato-s Turqia, thotë BBC. Këta njerëz vazhdon gjigandi mediatik, janë nën komandën e ushtrisë turke.

Gruaja nën këmbët e luftëtarëve pro turq është Amara Renas, anëtare e YPJ, një njësi femrash brenda forcave kurde që luajtën rol kyç në mposhtjen e Shtetit Islamik në Siri. Amara ishte vrarë në një sulm të fundit turk në Sirinë veriore.

Loading...

Turqia mund të konsiderohet përgjegjëse për veprimet e aleatëve të saj, ndërsa Ankaraja ka premtuar të hetojë. Burra me mjekër thërrasin “Allahu Akbar “, e identifikohen si muxhahedinë të bataljonit Faylaq Al-Majd (Trupat e Lavdisë)”.

Në sfond shihen kufoma luftëtarësh kurdë, e një grup burrash godasin me këmbë trupin e përgjakur të një gruaje. Pamjet e tmerrshme janë pak a shumë si ato që shpërndante grupi ultra i dhunshëm i Shtetit Islamik, por personat në videot ku shihen dhe ekzekutime nuk janë militantë të ISIS-it.

Ata janë luftëtarë të një aleancë rebele të njohur si Ushtria Kombëtare Siriane, të trajnuar, pajisur dhe paguar nga një anëtar i Nato-s Turqia, thotë BBC. Këta njerëz vazhdon gjigandi mediatik, janë nën komandën e ushtrisë turke.

Gruaja nën këmbët e luftëtarëve pro turq është Amara Renas, anëtare e YPJ, një njësi femrash brenda forcave kurde që luajtën rol kyç në mposhtjen e Shtetit Islamik në Siri. Amara ishte vrarë në një sulm të fundit turk në Sirinë veriore.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E quajtën ku**ë dhe kufomën e shkelën me këmbë/ Kush është ushtarja kurde që u masakrua nga forcat pro-turke (FOTO) E quajtën ku**ë dhe kufomën e shkelën me këmbë/ Kush është ushtarja kurde që u masakrua nga forcat pro-turke (FOTO)Rating: 5.0
To Top