SHQIPERIA

E veshur e gjitha në të zeza/ Gjylameti shfaqet për herë të parë pas vdekjes së vëllait (Foto)

Vëllai i deputetes socialiste, Blerina Gjylameti humbi jetën një aksident tragjik në tunelin e Elbasanit më 19 tetor. Vdekja e të vëllait, Elton Maçollit ishte një tjetër dhimbje e madhe për Gjylametin dhe familjen e saj.
Pas ngjarjes së rëndë, deputetja u shfaq dje për herë të parë në Kuvend, e veshur në të zeza. Fotoja është publikuar nga Agim Rama i cili shkruan: “Pas fatkeqësisë së madhe jeta vazhdon.
Blerina Gjylameti sot përqafohet edhe një herë me kolegë për tu shprehur falënderimet për gjithçka bënë për respektin e të vëllait”.

Loading...

Vëllai i deputetes socialiste, Blerina Gjylameti humbi jetën një aksident tragjik në tunelin e Elbasanit më 19 tetor. Vdekja e të vëllait, Elton Maçollit ishte një tjetër dhimbje e madhe për Gjylametin dhe familjen e saj.

Pas ngjarjes së rëndë, deputetja u shfaq dje për herë të parë në Kuvend, e veshur në të zeza. Fotoja është publikuar nga Agim Rama i cili shkruan: “Pas fatkeqësisë së madhe jeta vazhdon.

Blerina Gjylameti sot përqafohet edhe një herë me kolegë për tu shprehur falënderimet për gjithçka bënë për respektin e të vëllait”.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E veshur e gjitha në të zeza/ Gjylameti shfaqet për herë të parë pas vdekjes së vëllait (Foto) E veshur e gjitha në të zeza/ Gjylameti shfaqet për herë të parë pas vdekjes së vëllait (Foto)Rating: 5.0
To Top