‘Edhe akullore edhe cokollat…’ e mbani mend Rudinën e vogë, sot nuk do e njihni sa ka ndryshuar! Ja me cfarë meret ajo tani

Rudinën tek filmi aq i dashur “Dy herë mat” me siguri të gjithë e mbajnë mend. Ishte vajza që donte edhe “akullore, edhe çokollatë” dhe në fund fitoi ishte ajo që nga qyteti i saj ndaj kampionit më të madh shahut, në vendin tonë. Por si duket “Rudina” pas kaq shumë vitesh? Manjola Begolli ka […]

‘Edhe akullore edhe cokollat…’ e mbani mend Rudinën e vogë, sot nuk do e njihni sa ka ndryshuar! Ja me cfarë meret ajo tani

Rudinën tek filmi aq i dashur “Dy herë mat” me siguri të gjithë e mbajnë mend.

Ishte vajza që donte edhe “akullore, edhe çokollatë” dhe në fund fitoi ishte ajo që nga qyteti i saj ndaj kampionit më të madh shahut, në vendin tonë.

Por si duket “Rudina” pas kaq shumë vitesh?

Manjola Begolli ka mbaruar studimet për ekonomik dhe sot nuk është më aktore, por i është futur rrugës së biznesit.

Ajo pas shumë kohësh, ku edhe nuk është marrë më me aktrim, u rikthye në ekran, kur u bë pjesë e emisionit “Shiko kush luan”.

Manjola Begolli (vajza shahiste); ne kinokomedinë ku me humorin e saj godet mendjemadhësinë, mbivlerësimin e aftesive vetjake dhe mosbesimin për

arritjet në punë shkencore të njerëzve të zakonshëm, siç i quan sot Kryeministri Edi Rama, me modesti e këmbëngulje, pasion e dëshirë për profesionin e shkencën, arriti të turpërojë kampionin e madh.