SHOWBIZ

Edoa Llaloshi vishet me shallvare të gjelbërta, kaq bukur duket

Edona po shkëlqen veshur në shallvare të gjelbërta.

Edona Llalloshi është ndër ato kënëgtare që publiku e do, e respekton dhe admiron pafund.

Vet stili unik i saj e ka bërë më të dalluarën nga të gjitha këngëtaret tjera, shkruan Kosovarja.

Ani pse nënë e dy fëmijëve Edona nuk lë përshtypje të tillë, ajo duke përherë e re dhe në top formë.

Edhe sot tek sa shfaqet e veshur me ca shallvare elegante po duket e mahnitshme.

Loading...

Edona po shkëlqen veshur në shallvare të gjelbërta.

Edona Llalloshi është ndër ato kënëgtare që publiku e do, e respekton dhe admiron pafund.

Vet stili unik i saj e ka bërë më të dalluarën nga të gjitha këngëtaret tjera, shkruan Kosovarja.

Ani pse nënë e dy fëmijëve Edona nuk lë përshtypje të tillë, ajo duke përherë e re dhe në top formë.

Edhe sot tek sa shfaqet e veshur me ca shallvare elegante po duket e mahnitshme.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Edoa Llaloshi vishet me shallvare të gjelbërta, kaq bukur duket Edoa Llaloshi vishet me shallvare të gjelbërta, kaq bukur duketRating: 5.0
To Top