SHOWBIZ

Elita përsëri shtatzëne? Ky imazh ngjall dyshime

Elita Rudi në pritje të fëmijës së dytë? Ky imazh ngjall dyshime.

Gjiko ka ngjallur dyshime me postimin e fundit.

Derisa po i shijojnë pushimet së bashku me prindërit e Gjikos, ai dhe Elita me ndjekësit po ndajnë imazhe të ndryshme, shkruan lajmi net.

Në një video të fundit reperi po e ngacmonte Elitën para prindërve derisa ajo dukej se është turpëruar.

Në një moment na bëri të dyshojmë në mos Zërit po i bëhet edhe një motër apo vëlla. Elita duket më e shëndoshë se zakonisht.

Imazhi që ua sjellim në vazhdim lë të kuptohet se ajo mund të jetë shtatzënë për herë të dytë.

Loading...

Elita Rudi në pritje të fëmijës së dytë? Ky imazh ngjall dyshime.

Gjiko ka ngjallur dyshime me postimin e fundit.

Derisa po i shijojnë pushimet së bashku me prindërit e Gjikos, ai dhe Elita me ndjekësit po ndajnë imazhe të ndryshme, shkruan lajmi net.

Në një video të fundit reperi po e ngacmonte Elitën para prindërve derisa ajo dukej se është turpëruar.

Në një moment na bëri të dyshojmë në mos Zërit po i bëhet edhe një motër apo vëlla. Elita duket më e shëndoshë se zakonisht.

Imazhi që ua sjellim në vazhdim lë të kuptohet se ajo mund të jetë shtatzënë për herë të dytë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Elita përsëri shtatzëne? Ky imazh ngjall dyshime Elita përsëri shtatzëne? Ky imazh ngjall dyshimeRating: 5.0
To Top