Ema, motra e Adelinës dhe Zanfinës ka ndryshuar komplet, kaq shumë qenka shëndoshë

Zanfina Ismaili tashmë nuk është aktive në muzikë. Mirëpo ajo po vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale, me postime të shumta, përcjell ORAinfo. Zanfina në fotografinë e fundit është shfaqur me motrën e saj, Emën. Ema duket se është shëndoshur shumë qe nga koha kur e kemi parë për herë të fundit./ORAinfo/

Ema, motra e Adelinës dhe Zanfinës ka ndryshuar komplet, kaq shumë qenka shëndoshë

Zanfina Ismaili tashmë nuk është aktive në muzikë.

Mirëpo ajo po vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale, me postime të shumta, përcjell ORAinfo.

Zanfina në fotografinë e fundit është shfaqur me motrën e saj, Emën.

Ema duket se është shëndoshur shumë qe nga koha kur e kemi parë për herë të fundit./ORAinfo/