SHQIPERIA

Emergjenca globale për virusin vdekjeprurës, Manastirliu mbledh Task forcën në Shqipëri

Koronavirusi tashmë është përhapur në të gjithë botën. Ky ka qenë përfundimi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, e cila ka shpallur gjendjen e emergjencës globale, pasi koronavirusi nuk është më vetëm në Kinë, por dhe në shtete të tjera.
Një ditë pas këtij vendimi, Ministrja e Shëndetësisë, do të mbledhë sot task-forcën ku do të diskutohet për rritjen e masave kundër virusit vdekjeprurës. Mësohet se mbledhja do të nisë në orën 09:00, dhe do publikohen masat shtesë që janë marrë për këtë situatë.
Minstrja Ogerta Manastirliu e mbledh për herë të dytë task-forcën, pasi tre ditë më parë u zhvillua një diskutim dhe u treguan masat e para që u morën kundër virusit. Shqipëria ende është një vend i sigurt, pasi sipas informacioneve zyrtare koronavirusi nuk ka mbërritur në vendin tonë.

Loading...

Koronavirusi tashmë është përhapur në të gjithë botën. Ky ka qenë përfundimi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, e cila ka shpallur gjendjen e emergjencës globale, pasi koronavirusi nuk është më vetëm në Kinë, por dhe në shtete të tjera.

Një ditë pas këtij vendimi, Ministrja e Shëndetësisë, do të mbledhë sot task-forcën ku do të diskutohet për rritjen e masave kundër virusit vdekjeprurës. Mësohet se mbledhja do të nisë në orën 09:00, dhe do publikohen masat shtesë që janë marrë për këtë situatë.

Minstrja Ogerta Manastirliu e mbledh për herë të dytë task-forcën, pasi tre ditë më parë u zhvillua një diskutim dhe u treguan masat e para që u morën kundër virusit. Shqipëria ende është një vend i sigurt, pasi sipas informacioneve zyrtare koronavirusi nuk ka mbërritur në vendin tonë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Emergjenca globale për virusin vdekjeprurës, Manastirliu mbledh Task forcën në Shqipëri Emergjenca globale për virusin vdekjeprurës, Manastirliu mbledh Task forcën në ShqipëriRating: 5.0
To Top